luni, 19 mai 2008

Din gradina















Blogul s-a mutat aici!

Acest articol poate fi citit si aici.


6 comentarii:

Anonim spunea...

sa nu-mi spui ca va incape asa ditamai minunatie de gradina pe balcon!si ca supravietzuieste lui Athos ,in plus!superbe plante!noi ne-am luat acvariu, ti-am zis!pun pe blog cand bag pestii:-)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ luminitza - Nu toate sunt din balconul nostru. Sunt 2 poze facute unor copaci care, tinand cont ca se afla in spatele blocului nostru, as putea spune, "se pune". In rest, toate celelelalte sunt din ghivecele sau jardinierele pe care le avem la geamuri. Plus cateva flori "de glastra". Mie nu-mi prea plac acestea din urma, preferandu-le pe cele cu radacina. By the way, azi tocmai ne-am marit colectia cu un ghiveci de crizanteme albe!

Anonim spunea...

flori de toamna la inceputul verii?cashtooo!sa le mirositzi sanatosi:-)

Daiana Prundurel spunea...

Draga Catalina, navigand prin blogul lui Lumi, uite ca te-am descoperit:) Fain proiectul tau, imi place.Super initiativa.De-aici incolo...TE URMARESC :) Pupici si flori frumoase in ferestre:)

Anonim spunea...

imi place bloguletzu' tau... chestii faine... credeam ca numai eu imi pozez florile... imi plac shi tzartzamurile... le shi comercializezi sau doar ne aratzi cum se alcatuiesc? faci shi la comanda? shi minkrik e apetisanta dar n'am voie, 's la regim sever... nici nu ma mai uit la ea, k mor de pofta... imi place k'i "minimalista"!!! asta e!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Mercic!
@ Daiana Prundurel - Am vazut foarte tarziu mesajul de la tine, dar m-a bucurat nespus de mult. Bun venit pe blogul meu si multumesc de apreciere! :) Pupici. P.S. Am recomandat multor oameni blogul tau! ;)
@ Katink - Bun venit pe blog! In prima faza, m-am gandit sa invat si pe altii cum se fac diverse lucruri. De vandut, mai vand pe ici pe colo, cand mi se nazare. La comanda? Doar daca mi se cere... frumos! :)