sâmbătă, 23 mai 2009

M-am jucat cu putina pasta FIMO...

Mi-am facut, in ultima perioada de timp, un obicei tare fain. Seara, cand ma gandesc cam cu ce as vrea sa ma imbrac a doua zi, iau si cutia cu FIMO si confectionez rapid o pereche de cercei care sa se potrivesca perfect cu tinuta aleasa. Mi se pare distractiv pentru ca are si un dram de provocare, mai ales atunci cand "repet" in modelul cercelului elemente distinctive ale hainelor.

Cercelusii de mai jos, care imita piatra de rau, au fost daruiti Anei (a.k. Ana are mere canadiene). Ei au aplicate doua ornamente sub forma de floricele (sunt din plastic).



Pisicutele au o alta sursa de inspiratie. Mi-au placut si le-am vrut. Am folosit FIMO (negru, alb si rosu), sarmulite, gaicute, un marker argintiu si putin acrilic negru. Totul a fost, la final, lacuit cu maiestrie. :p

Cerceii de mai jos sunt tot pe suport de polimer care imita piatra de rau. Ornamentul floral se regaseste in modelul unei fuste.

14 comentarii:

Mihai spunea...

Ce-nseamna sa ai talent! Pai tu, chiar asa, ai putea in fiecare zi sa-ti confectionezi cate o noua podoaba, o bratara sau cercei! Cine nu si-ar dori asa ceva? :) Felicitari!

Katja - stapana de Athos spunea...

@Mihai - Multumesc mult Mihai. Asa este! Si ce-i mai fain e faptul ca-mi face mare placere atat sa le fac, cat si sa le port.

luminitza spunea...

sa le porzti sanatoasa!o sa ma interesez si eu aici de pasta fimo(daca s-o numi la fel:-) ca e distractiva!

Katja - stapana de Athos spunea...

@Lumi - Cu siguranta vei gasi! :) Abia astept primele produse. :D

vergi spunea...

formidabila idee cea cu asortatul tinutei! cind ai miini de aur, iti da mina dar ma gindesc, ce practic si frumos ar fi la mine sau la orice femeie , sa poata face la fel! oricum nu reusesc , asa ca nu imi ramine decit sa multumesc fetelor din familie, care nu ma uita si mereu ma inzestreaza cu podoabe, unul mai frumos ca altul.

Katja - stapana de Athos spunea...

@Vergi - Multumesc mult! :x Nu-i asa ca-i formidabila ideea? Tu ai un mare avantaj: primesti bijuteriile de-a gata! :)

Unknown spunea...

chiar asa am crezut cand te-am vazut cu ei in urechi - nu numai ca esti maiastra, da' ai si suflet bun si pleci urechea (hahaha) la milogeli - ca sunt din piatra. Sa vezi ce se minuneaza lumea canadiana de cerceii mei misto!!! Saru'mana!Si n-ai zis ca mi-ai mai daruit o pereche - cu scoici mici. Frumosi tare si aia!
Ana are mere si cercei :)

Katja - stapana de Athos spunea...

@Ana - Sa-i porti sanatoasa si iubita! Pe cei care imita o "chifteluta" de nisip din Rep. Dominicana si au presarate cateva scoici micute rau de tot, sa-i porti la mare si sa te gandesti la noi. Cand ai timp, sa le faci o poza ca sa-i aratam. :)
Ma bucur mult ca-ti plac si ca se fac remarcati. Daca ai vreo idee ghidusa de cercei, sa-mi dai de stire ca-i fac una-doua. Gasesc eu pe careva care sa dea o fuga pana in Canada. ;)

Viorica spunea...

Sa-i porti sanatoasa!

IrinaBohemianDance spunea...

Foarte frumosi cerceii!Felicitari!

irina

Unknown spunea...

azi i-am scos in lume si p-aia cu scoicute ... ce invidii ... :)
ana

Katja - stapana de Athos spunea...

@Viorica - Multumesc mult de tot!

@irina - Bine ai venit la mine pe blog. Multumesc pentru aprecieri! ;)

@Ana - Hihihihihihi, asa-mi place!

tatiana spunea...

Foarte talentata si multe minunatii iti ies din maini.Felicitari!

Katja - stapana de Athos spunea...

@Tatiana - Bine ai venit pe blogul meu. Ma bucur ca iti plac. Te mai astept si pentru alte "nazdravanii". :)