luni, 16 februarie 2009

Colectia cu sticla de murano


Stiu, s-a lasat cam mult asteptata aceasta colectie. Motivul? A fost cam greu de adunat de pe la posesoare. :) Chiar daca imi mai lipsesc cateva "piese", am adunat pozele si vi le arat chiar acum. Sper sa va placa, cu toate ca au mai ramas putine perechi nevandute!


18 comentarii:

Maria Georgescu spunea...

Maria stie... maria are... 5 la numar :P

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Maria - Doar 5? Hihihi. Si restul pentru cine i-ai luat?

Maria Georgescu spunea...

5 cercei murani iubita... :) de restul, tonele... shhhhhsssstt

astept si continuarea... cand mai faci?

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Maria - Lucrez la ea. Plus ca mai astept sa-mi soseasca cateva materiale. Si vin de taaaare de departe!

Anonim spunea...

O,la,la!!!!!!!!Ce de minunatii si de data asta!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Viorica - Multumesc mult, mult de tot! ;) Care pereche ti-a placut cel mai mult?

mamica de Sebastian spunea...

@Cata asa nu ma mai joc.Lasa ca-mi fac io mai frumosi decit ai tai:))

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Mamica de Sebastian - Hahahaha! Abia astept sa vad prima "productie" iesita din mana ta! Cel putin 10 perechi, da? ;)

Uite, Sunflower deja a trecul la treaba!Hihihi!
http://thesunflowersblog.blogspot.com/2009/02/pisu-sculptat-in-plastilina.html

Anonim spunea...

wow!!! in sfirsit a ramas vergi fara vorbe pret de citeva minute! s-p-l-e-n-d-i-d, i-m-p-r-e-s-i-o-n-a-n-t!!!te priveste cum te descurci, nu plec fara o pereche!!! si asta doar ptc. sint eu o fiinta modesta, si altruista si nu vreau sa le jefuiesc de o bucurie pe alte femei!! ca in rest, eram in stare sa le iau pe toate. Sincera sa fiu pupaza din mine se intreaba, cum de te-ai indurat sa te desparti colectie???

Medeea76 spunea...

Oau, Cata!!! De cand asteptam, super!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Stiam eu ca am sa te "prind" cu cerceii acestia! Sa stii ca in unele cazuri imi e cam greu sa ma despart de ei...

@ Cris - Multumesc mult Cris! a meritat asteptarea, nu?

Anonim spunea...

Nasa te pricepi la "colectionat" cercei!sunt foarte frumosi.

Anonim spunea...

Eu sunt o mare admiratoare a frumosului,deci mi-au placut absolut toti.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Iza - Bine ai venit pe blogul acesta Iza si multumesc mult de tot. Cand vei purta si cercei din acest fel, am sa-ti fac o gramada! Pup.

@ Viorica - Hehehehe, stiam eu ce stiam! Ma bucur mult ca ti-au placut.

Anonim spunea...

Draga Catalina,de mult citesc prin blogul lui Gina si ce scrii tu pe blogul tau si sincer sa-ti spun,te admir mult pt tot ceea ce scrii si mai ales pt tot ceea ce creezi,de la bijuterii pana la retete culinare!Esti o mare creatoare si ai talent si gust artistic!Si cand ma gandesc ca esti asa de tanara si asa de talentata,nu pot decat sa te pretuiesc si sa constat cu mirare ca generatia voastra este preocupata de arta si chiar si de aceea culinara.Apropo,am facut dupa reteta ta checul-tort si a iesit f.bun.Vreau sa probez si lasagnia!Iti doresc mult succes in continuare in tot ceea ce intreprindeti atat tu cat si Sebi!Dragi salutari din Dortmund!
Geni

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Geni - Bine ai venit in mod oficial pe blogul meu. Iti multumesc din suflet pentru aprecierile tale. Ma bucura faptul ca ti-a iesit tortul - chec. Este o reteta pe care o stiu de foarte mult timp! Si lasagnia o sa-ti iasa, pentru ca si aceasta este o reteta "mult incercata", invatata de la cealalta bunica de-a mea (italianca). :)

Imi place sa aduc, aici pe blog, retete pe care le fac si de care sunt sigura ca sunt bune. Astept vesti de la tine sa-mi spui ce nota dai lasagniei.

P.S. lasagnia seamana foarte mult cu musacaua "noastra". ;)

Anonim spunea...

Acum la weekend fac lasagnia si iti
spun cum a iesit,desi sant sigura ca va fi f.gustoasa!Catalina am o mare rugaminte:Am primit din Romania un set f.frumos de margele si sambata aceasta fiind invitati in alt oras am pierdut,probabil pe strada un cercel.Eu il dau pe celalalt lui Gina si cand ea vine la Buc.o sa ti-l arate si poate stii de unde pot sa-i gasesc perechea.Setul acesta imi place mult de tot si-mi pare tare rau ca am ramas numai cu un cercel.Sper ca e tot sticla de Murano?!
Te pup

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Geni - Imi pare rau sa aud ca l-ai pierdut. Am sa te ajut. ;) Trimite-mi si colierul. Poate reusesc sa scot chiar din el margelutele pentru un alt cercel.