miercuri, 4 februarie 2009

Auriu

Asa cum am zis in posturile anterioare (cele care se referau la colectia de cercei), am lucrat zilele acestea si "pe auriu". Aduc acum la lumina cateva perechi din aceasta categorie. O pereche imi lipseste (cea cu broscute testoase) pentru ca mi-a "confiscat-o" Maria. :) Insa, mi-a promis ca ii va face o poza si mi-o va da pentru expunere.

De data aceasta am folosit plastic, metal si piatra. Urmeaza o colectie cu sticla de murano. ;)

17 comentarii:

Luminitza spunea...

nice!stiu un tip aici care face din matase si pietre semipretzioase coliere si bijuuri.
nu ti-a venit ideea sa faci si cu metale pretzioase!
stiu pe cineva cu boutique de bijuuri la Lyon..

vergi spunea...

poate te hotarasti totusi intr-o buna zi sa iti vinzi ideile si sa gasesti pe cineva sa ti le fabrice. Sigur e minunat sa fie si atitea unicate dar iei bucuria atitor femei, care nu au cum vedea minunatiile facute de tine.Si mai ales nu au , cum le purta.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Multam! Ei, ideea cu metale pretioase imi surade. Am sa incerc cu argint (e mult mai usor de prelucrat). Insa la aur am nevoie de un mic atelier pe care nu-l vad achizitonat prea curand. :D

@ Vergi - Hahahaha. Da, e o varianta. Insa tocmai faptul ca vreau sa fie unicate face speciala colectia. ;) Mi s-a propus sa lucrez in serie, dar am refuzat politicos...

viorica spunea...

Toate colectiile tale sunt superbe,dar asta imi place un pic mai mult fiindca mie imi place aurul.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Viorica - Care pereche ti-a placut cel mai mult? Vreau sa-ti spun ca si fetelor de la mine de la birou le-a placut colectia aurie. Am ramas fara ea... ;)

viorica spunea...

E greu de spus care mi-a placut cel mai mult.Poate totusi prima si cred ca am sa incerc sa-mi fac si eu o pereche la fel,respectand "instructiunile" tale din articolul postat.Ramane deci doar sa-mi fac rost de "materia prima".

Bungust spunea...

Arata foarte, foarte frumos. Buna treaba.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Viorica - Primii au avut cel mai mare succes. Probabil pentru ca ne duc aminte de vara si de vacanta! :)

@ Bungust - Bine ai venit pe blogul meu. Iti multumesc mult pentru aprecieri. Sper sa-ti pastrezi aceasta parere si pentru urmatoarele creatii ale mele. ;)

Medeea76 spunea...

Cata, eu astept colectia cu Murano!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ CRis - Colectia cu sticla de murano e gata... vanduta. Trebuie doar sa o recuperez pentru o sedinta foto! ;)

Maria spunea...

hi hi hi...
mai vrei si poze la ea? :P

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Maria - Hahahaha, cam da. Ma ajuti? A, nu uita de broscute...

vergi spunea...

eu de ce nu am fost informata, ca exista si o colectie cu Murano???? daca tot exista nu poti sa o recuperezi pt. o ....revinzare????

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Pe tine te astept in Bucuresti ca sa iti alegi margelele din sticla de murano. Cat despre colectie, tocmai am intrat in posesia ei (cam 80%) si promit ca o pozez si o dau "la gazeta". ;)

mamica de Sebastian spunea...

@Cata am si io o rugaminte la tine.Spune-mi cam ce as avea nevoie pt 10 perechi de cercei,sa confectionez.
Trimite-mi te rog pe mail vrnamo@yahoo.se.
Merci mult

vergi spunea...

uraaaaaaaa!!!!!!!!!! e bine sa iti deschizi gura in viata!!! abia astept!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Mamica de Sebastian - Pai, in primul rand, ai nevoie de 10 perechi de tortite. Apoi, depinde foarte mult ce tip de cercei vrei sa faci. Poti folosi pietricele, margele din sticla, din plastic, diverse ornamente... Vrei cercei pe structura metalica? Pentru acestia ai nevoie fie de tije metalice cu bucla sau tip cui, fie de fir metalic pe care sa-l impletesti cum vrei tu ori lantisoare. Daca vrei cercei pe structura de ata, nu mai trebuie sa spun de ce anume ai nevoie... ;) A, si sa nu uit, mai ai nevoie musai de multa rabdare si pasiune!

@ Vergi - Hihihihi. Si eu!