luni, 5 ianuarie 2009

Post atipic cu o sedinta foto

Pot spune, fara sa para atat de "antic", ca anul trecut, am participat alaturi de cativa pasionati de fotografie la o sedinta foto, organizata, in zona Lipscani. "Vinovat" pentru asta este iLL. Ideea este foarte simpla: se aduna o mana de oameni cu aparatele de fotografiat din dotare si o iau la pas prin diverse locatii stabilite de comun acord si incep sa pozeze. Apoi strang "roadele muncii lor" si le fac cunoscute si altora.

Pun acum pe blog o serie de poze facute cu aparatul meu (non-profi), dar care a sarit si el sa dea un "blitz" de ajutor, cu toate ca n-am folosit blitzul (n-am vrut).

:) Sper sa va placa!




















Iata aici ce a pozat Sebi la aceeasi intrunire.

14 comentarii:

Anonim spunea...

ai facut dovada, nu aparatul face pozele!!!! sint excelente!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Hehehehe, merci mult Vergi. Eu doar am apasat pe buton imediat ce simteam ca imi ingheata mainile. Hihihihi. Am uitat sa spun ca era frig rau de tot! ;)

Sebastian Cochinescu spunea...

Îmi place foarte mult cum m-ai surprins în prima poză. Pare a fi modificată în Photoshop dar garantez că nu este, eram de față când ai facut-o!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Sebi - Nu ma intreba cum am facut-o si nici nu ma pune sa o repet pentru ca nu o sa-mi mai iasa. :) Si mie imi place mult, motiv pentru care am pus-o in fruntea listei! ;)

mamica de Sebastian spunea...

Cata chiar daca nu ai aparat profesionist,pozele au iesit de nota 10,cel putin umila mea parere.MI-a placut mult locatia si tema

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Mamica de Sebastian - Multumesc mult de tot. Ma simt flatata, mai ales ca n-am pretentii la acest capitol. A incercat Sebi sa-mi explice ce si cum, dar sunt prea multe detalii tehnice de care sa tin cont pentru o poza. Eu prefer cat mai simplu: ochit, tintit, clik si gata! :)

Zona este tare frumoasa. Un Bucuresti vechi care incearca parca sa mai rasufle, desi e pe moarte rau de tot. Au inceput sa-l reabiliteze, insa lucrarile merg greu si anevoios. E frumos sa mergi pe acolo si sa suprapui mental imagini din 1900.

Anonim spunea...

Am pornit intr-o seara la "vanatoare" cu aparatul foto in mana, sa surprind vechiul Bucuresti. Nu puteam rata nici eu zona Lipscani, care din pacate e la pamant din punct de vedere al reabilitarii si multe altele. Pozele voastre sunt foarte frumoase si ideea de nota zece. Felicitari, amandurora! :)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ MIhai - Multumim mult de tot. Ideea aceasta de a merge in grup si de a poza este extraordinara, iar initiativa lui iLL de laudat!

Anonim spunea...

Incet,incet,descoperim inca un talent al tau,despre care nu stiam prea multe.Felicitari!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Viorica - Hehehehehe, pana la talent mai e cale luuuuunga! :) Merci mult!

Anonim spunea...

not bad, not bad!semintze semintze e in top!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Merci mult Lumi. Aprecierile venite de la tine ma magulesc... ;) La asta m-am si gandit cand am facut poza aceea. "Seminte, seminte baieti!!!" :D

Anonim spunea...

Mie imi place zona aia, cu toate ca atunci cand am facut si eu asa ceva era cam tarziu tare, putin pana in miezul noptii si am scapat un blitzuletz aiurea in tramvai si... a trebuit sa plecam ca nu cumva sa se supere cineva pe noi!:) Faine poze! La mai multe!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Genius - E tare frumoasa zona, insa e bine sa nu te prinda seara pe acolo singur... :D Merci mult pentru compliment!