vineri, 23 ianuarie 2009

Colorate si-nsirate

Acum ceva timp, am cumparat dintr-un magazin special cu margelute la kg, de undeva din Amzei, cateva "bucati" din sticla. Mi-a placut combinatia de culori, forma lor si faptul ca mi-am si facut in minte un plan cu ele. Vazut, placut, cumparat, trecut la treaba.

Ai nevoie de panglica (eu am luat crem si maro).
Margele colorate sau nu...
Capat metalic (doua bucati) - insa acesta este optional.

Cu mare rabdare, insira margelel pe panglica/panglici. Recunosc, m-am cam chinuit. :D

Ia capetele panglicilor si, cu ajutorul unei brichete, topeste putin materialul astfel incat sa nu ti se desire. Apoi pune capatul metalic de care urmeaza sa prinzi incuietoarea.

P.S. Daca panglica e mai subtire si margelele nu-ti stau fixe acolo unde le-ai pus tu, poti face doua noduri cu care sa le fixezi.

Gata! Colierul e pregatit sa iasa la plimbare. ;)

15 comentarii:

Anonim spunea...

am facut o socoteala, daca ai un kg. de margele, nu se poate sa nu fie vreo doua si pt. mine!!! indiferent de culoare, mi-au placut toate!! asa ca, ma gindesc ca un colier din ala poate ateriza la mine, poate fi chiar direct la aeroport!!! danke schön, asta se numeste Erpressung, cauta in dictionar!!! e ceva urit, nu se face dar eu o fac! sper cu succes.

Anonim spunea...

arata bine.ce culori asortate, mai,mai!tot nu te-ai bagat pe site-ul 'cela cu articole la vanzare?

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Hahahaha! N-am cumparat un kg! Ele se vand la gramaj, nu la bucata... Dar gata, cand ai sa ajungi in Bucuresti, mergem acolo, iti alegi margelele si-ti fac colierul. Cat despre "Erpressung", nu-i bai, exista santajisti mai mari!

@ Lumi - Mercic, Lumi. Inca nu am intrat pe site-ul acela, dar am sa o fac cat de curand. ;) Merci mult de idee, oricum, e bestiala!

oceania spunea...

frumos colierul dar migaleala e prea mare. prefer sa-l cumpar decat sa-l fac eu care nu prea am rabdare:)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Oceania - Uneori asa este: ai nevoie de ceva mai multa migala si rabdare. Dar rezultatul merita! ;)

Unknown spunea...

Ce margele frumoase! Si puse si pe funda .... o minunatie!
Ana

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Cristian care e Ana - Hehehehe! Mercic, mercic. Stiu ca nu-s genul tau si tocmai pentru asta iti multumesc mult pentru compliment. A, ai vazut colectia de mai sus de cercei? Stii ce margele de sticla folosesc? Right! Acelea! ;)

Anonim spunea...

Imi poti spune si mie te rog mai exact unde este magazinul acesta?
Foarte frumos colierul...dar cam multa chinuiala cu insiratul margelelor:)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Andreea - Bine ai venit pe blogul meu. Daca esti din Bucuresti iti este usor sa ajungi la magazinul de care pomeneam. El se numeste Tria-Alfa si-l gasesti pe strada Mendeleev, nr 2 (Piata Amzei), foarte aproape de Angst-ul de acolo. E un magazin micut, dar care te poate retine mult timp! :)

Anonim spunea...

Multumesc!:D De-abia astept sa ma duc. Mi-ai dat foarte multe idei:)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Andreea - Cu mare placere! Daca locuiesti in vecinatatea magazinului sa nu ma acuzi ca te-am "corupt" si ca de acum o sa-ti lasi banii pe acolo! :) Spor la treaba si multa imaginatie!

deealexx spunea...

si pe mine ma interesa unde este magazinul :P mi`a zis o colega de el de mai de mult ;)) cum esti pe magheru, cu fata spre unirii, faci dreapta spre amzei si mergi putin si e prima la stanga? sau in dreapta? :-s nush dc banuiesc ca in stanga..parca acolo am vazut angst..

Katja - stapana de Athos spunea...

@deealexx - De pe Magheru faci la dreapta spre MeliMelo, apoi iar dreapta, dand coltul strazii. Imediat al doilea magazin este cel cu margele. Daca ai mai merge ceva pe strada aceea, la capat, pe stanga ai vedea Angstul.

Oana spunea...

Buna. super simpatic colierul tau. de ceva timp m-am apucat si eu de margelit...materialele mi le-am cumparat online insa tot timpul uit sa iau cate ceva. De asta as fi interesata de un magazin normal. Nu sunt din Bucuresti, dar sunt studenta aici...si mie greu sa ajung unde mi-ai zis tu. am incercat sa ma uit pe harta si am vazut ca in apropiere e statia de metrou Piata Romana. Gresesc cumva? Poti sa-mi dai mai multe amanunte cam cum as putea ajunge la magazin? Multumesc mult!

Katja - stapana de Athos spunea...

@Oana - Buna Oana. Vezi ca blogul acesta este inchis, in schimb l-am transferat pe tot pe site-ul katja.ro
Asa ca te astept pe noul meu site. Aici intru destul de rar si iata ca am intarziat ceva cu raspunsul.
Pai, de la metroul de la Romana o iei catre intersectia cu Mc-ul. Acolo, o iei la dreapta, pe langa magazinul Nike, catre Piata Armeneasca. Merci ceva, treci de Biblioteca si la urmatoarea intesectie faci la stanga. Vei intra pe o strada care are pe partea dreapta magazinul Angst. Ei bine, mergi pana la capatul acestei stradute si, penultimul magazin este acesta. Sa te uiti atenta la vitrine, pentru ca nu este foarte modern si nici n-are ceva care sa te atraga neaparat cum a fi sigla mare sau luminite.

O zi faina si plina de margelute.