luni, 13 octombrie 2008

Cercelush draga... lush? Sau cercei la minut I

Te-ai gandit vreodata ce poti sa faci cu doua toarte de cercei, o sarma si 4 margelute dintre care doua mici si doua mari? Iti zic eu: o pereche de cercei super tari, unici si cool.

Ia sarma si prinde-o de toarta exact la jumatate. Infasoara cele doua bucati intre ele, dar nu prea mult. Pe una dintre capete prinde biluta cea mica si invarte sarmulita dand nastere unor cercuri tangente sau unui model cum vrei tu.


Repeta operatiunea cu cealalta margica, mai mare, pe care o prinzi de celelalt capat. Fa in asa fel incat partea cu margica cea mare sa fie mai lunga decat cealalta. Cu ajutorul unui patent special poti face "broderii" cu sarma respectiva. Nu exagera insa cu ochiurile, mai ales daca ai parul lung, pentru ca risti sa ti se prinda in podoaba capilara. In rest, sunt super sic cerceii acestia si usor de facut. In 10 min totu-i gata! Nu ma crezi? Apuca-te de treaba si ai sa vezi! :D

8 comentarii:

Anonim spunea...

si de la cat incepe licitatzia?sau cand?

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Hahahaha! Tu chiar vorbesti serios, nu? In lei sau euro?

Anonim spunea...

caut cu disperare cercei mari verzi, indiferent ca sint cercei sau clipsuri, nu gasesc!! peste tot toate culorile posibile , parca s-au vorbit, verzi nu!! ai si o idee de verzi?

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Gand la gand cu bucuria sau ai acces in calculatorul meu? Am pregatit o serie de 3 idei de cercei la minut. Partea a doua este exact cu unii verzi!

Anonim spunea...

in euro, normal!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Ok, incepem cu 5 euro! Cine liciteaza?

Anonim spunea...

eu, dar cred ca trebuie sa anunti si-n articol despre ce e vorba!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Am sa anunt pretul cand dau drumul la magazinul online! :)