miercuri, 15 octombrie 2008

Cercei la minut III

Si de data aceasta totul este usor de facut (chiar mai usor decat varianta II). Modelul mi-a fost inspirat de Maria care isi dorea o pereche asemanatoare, numai ca aceea costa o caruta de bani! Am pus piesele ca intr-un puzzle si iata ce a iesit!

Ai nevoie de tortite de cercei, un lantisor si doua margele cu garurelele... da stiti! astfel de mari incat sa treaca lantul prin ele.



Primul pas: imparti lantul in sase bucati egale.
Pasul doi: treci un lant printr-o margica.

La acest model de cercel folosesti trei lanturi.

Pasul trei: prinde cele doua capete ale lantului cu margica de toarta. Apoi prinde si celelalte doua lanturi, de undeva din corpul acestora, astfel incat sa se obtina patru lungimi diferite. Gata si cu cerceii acestia!

8 comentarii:

Maria Georgescu spunea...

ZUPER!!!
abia astept sa fiu prima (sper)posesoare de cercei marca Katja!
si mai vreau si verzi si maro si... mai gasesc eu culori :P
sunt nesi, stiu :D dar am niste gablontzuri fara cercelushi :(

mamica de Sebastian spunea...

Superbi,culorile toamnei.
Si mie imi plac mult cerceii ca si bijuterii si nu ratez nici o ocazie sa-mi cumpar o gramada cind sint reduceri..
Am in colectie vreo 17 perechi:)
Este singura bijuterie care pot sa o port la servici

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Maria - S-a facut. Luni vin la birou cu materialele si te pun sa-i faci cu mainile tale dupa indicatiile mele. Sa te vad!

@ Mamica de Sebastian - Da, sunt o "farama" din toamna de afara care, la noi cel putin, nu se arata inca in maretia sa. Cerceii sunt super, si eu am o colectie impresionanta formata din cei cumparati si, fireste, din cei facuti de mine. Ce fel de job ai de nu poti purta decat cercei?

mamica de Sebastian spunea...

@katja lucrez la spital,si nu avem voie,ceas,bratari inele:)Lanturi doar la baza gitului...dar pe mine am impresia ca ma string de git

Anonim spunea...

daca mai fabrici multi cercei , o sa ii vreau pe toti, ca fiecare din ei se potrivesc la cite o tinuta!!!si cum eu am zilnic atitea femei care ma vad, iti dai seama, cum le rup sufletul? si mai spun si de cine sint facuti!

mamica de Sebastian spunea...

Asa Vergi fa-i reclama si sa vezi ce succes vor avea bijuurile Katja:)

Anonim spunea...

@mamica de sebastian: chiar fac reclama , de cite ori port ceva facut de Katja si de fiecare data lumea femei e entuziasmata!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Mamica de Sebastian - Ahaaaaa, acum inteleg! Am facut si eu vreo doi ani practica in spitalul de urgenta si stiu care sunt regulile. Oricum, daca nu poti purta decat cercei, apoi merita sa-i ai pe cei mai frumosi!

@ Vergi - Vergi, stiu ca tu esti PR-ul meu. Esti persoana care-mi face reclama si care se mandreste cu podoabele de la mine de fiecare data cand are ocazia. Si pentru asta iti multumesc! :D