marți, 14 octombrie 2008

Cercei la minut II

Ca o coincidenta, tocmai in postul trecut se solicitau de catre Vergi, idei pentru niste cercei verzi. Desigur, oricare model poate fi facut in ce culori pofteste inimioara... De data acasta propun o alta idee rapida, funny i verde, cum mi s-a solicitat. Ai nevoie de toarte de cercei, un lantisor, margele colorate ale caror gaurele sa fie destul de mari astfel incat lantisorul sa treaca prin ele si doua inele din metal.

Iei lantisorul si il imparti in 6 bucatele. Ai grija sa ai cate doua dimensiuni egale din fiecare. Faci doua mai mici, doua medii si doua mai maricele. Pe patru dintre acestea introduci cate o margica si la un capat faci un nod din lant. Daca vrei mai multa siguranta, peste nod poti picura putin superglue transparent.


Intr-un capat al celorlalte doua bucati de lant (eu le-am ales pe cele mici) introdu cate un inel metalic. Apoi, de tortita de cercel, prinde lantisoarele de la capetele libere. Gata inca o pereche de cercei!

6 comentarii:

mamica de Sebastian spunea...

Waw imi plac mult,verdele e culoarea mea preferata alaturi de roshu:)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Mamica de Sebastian - Merci mult de tot. Si daca tot iti plac, nu te apuci de ei? In 5-10 minute sunt gata!

Anonim spunea...

mishto si pe verde!si vezi ca ai o leapsha la mine pe blog!

mamica de Sebastian spunea...

Katja din pacate nu am materialul si nici indemanarea necesare:)

Anonim spunea...

eu am doua miini stingi, nu sint in stare sa imi scurtez o fusta, nu am rabdare nici sa numar pina la 5, cum sa imi fac cercei singura??? asa ca pune-i la posta, la o parte sau unde vrei tu dar sa ajunga in urechile mele cindva!!! cred, ca cel mai sigur in martie, cind vin citeva zile acasa!abia astept, sa nu ii vad pe strada la vreuna in urechi, ca ii smulg cu brutalitate!!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Merci, merci... Am sa raspuns si eu curand!

@ Mamica de Sebastian - Cu materialele se rezolva (se poate improviza), iar cu indemanarea, nu te cred!

@ Vergi - Hahahahaha, gata, am inteles din prima! Perechea asta de cercei iese din licitatie si e pusa bine pentru tine!