joi, 16 octombrie 2008

Mici, dar de efect!

De data aceasta propun un nou proiect care este usor de realizat si nu necesita prea multe materiale. Mai exact, ai nevoie de margelute si elastic subtire. Exista un tip de elastic din silicon care costa 1 ron/m. El este cel indicat de mine si aceasta pentru ca este rezistent si, mai mult decat atat, este destul de tare si iti permite sa insiri margelele pe el fara prea mare efort.

Ideea este in felul urmator: masori cam care este dimensiunea ideala pentru mana ta. Pe firul de elastic insira cum vrei tu margelele (la fel, cu model, simple...). Apoi masoara pe mana ta o bucata cu elastic cu margele. Cand dimensiunea este ideala, separa margelele spre marginea elasticului si taie-l. Fa un nod temeinic. Gata o bratara! Asa procedezi si cu restul. In final o sa ai o multime de bratarele pe care le poti combina intre ele pana cand reiese efectul de mai sus!

P.S. Din pacate nu am pasi intermediari, sper insa ca este destul de usor de facut si fara prea multe indicatii, nu?



5 comentarii:

oceania spunea...

ce chestii interesante ne inveti tu pe aici sa facem. din pacate eu am doua maine stangi:(. cerceii imi amintesc de Fondul plastic.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Oceania - Cred ca ar trebui sa faceti un club al "Celor doua maini stangi"... Hahahaha. Toata lumea se plange ca asa ar sta treaba. Nu cred si pace! :P Fondul platic, zici, a? Mda, e "stilul", insa prefer sa nu fac parte din fond!

oceania spunea...

Katja, sper ca nu s-a inteles ceva gresit. cand am zis Fondul plastic nu am vrut sa zic ceva peiorativ. am inteles din reactia ta ca nu prea-l apreciezi...
vroiam sa te intreb de unde iti cumperi toate margelele astea pe care le folosesti la cercei si bratari?

Anonim spunea...

clar, tu ti-ai pus in gind , sa ma termini! si sa imi doresc in fiecare zi altceva, alta culoare si sa ma tot gindesc la ce s-ar potrivi! aia am sa gasesc cel mai usor!!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Oceania - Hahahaha, nu o iau nici personal, nici peiorativ! Probabil m-am exprimat eu mai "plastic". Am rude (matusa, unchi si verisoare) care sunt membre ale Fondului Plastic si intamplator am aflat niste marlanii care se fac. Nu intru in detalii. N-am nimic cu Fondul, numai ca mi se pare nitel cam "rigid" el, ca sistem. Produsele care ies insa de acolo sunt bestiale, de cele mai multe ori!


@ Vergi - Asta da provocare. Si daca ai stii cate mai urmeaza... :D