miercuri, 8 aprilie 2009

Brosha pisicoasa

De data aceasta, am sa va prezint o brosa pe care am facut-o aseara, in timp ce se prajeau snitelele. Doamnelor, se poate. :)

Pe o structura metalica de brosa tip ac de siguranta, am agatat in mod vesel o bobita din fimo tigrata (alb cu sclipici si negru), o pisica speriata, o fundita din doua tipuri de panglica (una mata, mov si una trasparenta, albastra), o atarnatoare cu floricica metalica si lantisor argintiu, doua margelute din plastic (una mica, galbena si una mai mare, verde) si o placuta din fimo neagra pe care am aplicat din fimo alb un schelete de peste. In doi timpi si trei miscari, totul a fost gata.

A, fundita am facut-o pe una dintre gaicute (brosa aceasta este prevazuta cu 5) si am fixat-o, ca sa nu am surprize, cu putin superglue transparent.

Azi am si luat-o la purtare ca sa se bucure si ea de primavara de afara!

11 comentarii:

Zambetul vesel al Teodorei spunea...

Salut :) de unde ai luat acul de brosa ? caut si eu de ceva timp...imi plac la nebunie..http://zambetecolorate.blogspot.com/

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Zambetul vesel al Teodorei - neata. Am gasit ace de acest fel la mercerie. E una pe 1 Mai, micuta, vis-a-vis de Mega Image. Dar cred ca se gasesc si pe net. Numai ca trebuie sa faci comanda mai mare, cu mai multe accesorii.

vergi spunea...

acum stiu de ce nu te-am vazut facind la noi nicio brosa!!! pai daca nu aveai snitele de prajit? cum reusesti insa sa combini munca in bucatarie cu cea de artist, ca arta e ce faci tu, mare minune!!!foarte frumoasa! schimb zilnic cerceii de la tine si am un succes!!! pina si tehnicianul nostru i-a remarcat ieri pe cei negri in dungi, de nu mi-a venit sa cred, ca unui barbat ii sare asa ceva in ochi! desi as putea pune pariu ca mircea habar nu avea nici ce am imbracat si nici cu ce am potrivit cerceii!!m-am convins insa ca exista si altfel de barbati!!asa ca doamnele mele , atentie!!!

Anonim spunea...

foarte draguta pisica ta care sta cu gandul la peshte!
si e nostima diferentza coplesitoare dintre cele doua fotografii, semnate diferit:-))

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - O, asta da! Nici mie nu-mi vine sa cred ca un barbat remarca bijuteriile femeilor. Si cand acestea au fost facute de mine... Hehehehe, ce mandra sunt acum!

@ Lumi - Hehehehe, da, asa e! O matza caraghioasa care a papat ditamai pestele. Iar pozele, hihihihi, au fost facute de patru maini dibace! :P

viorica spunea...

Ce draguuutz!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vio - Mercic mult! ;)

Medeea76 spunea...

N-am mai vazut tipul asta de brosa cu gaicute, e chiar interesanta!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Cris - Hihihi, da! E genul de ac pentru palarie sau fular numai ca are si acele gaicute. Exista mai multe modele, unele cu 3, altele cu 5 sau 7. :)

diana spunea...

Ei, ce blog fain. Mancare si bijou-uri. Super!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Diana - Bine ai venit pe blogul meu si ma bucur ca gasesti aici lucruri care iti plac. :) Te mai astept cu drag.