sâmbătă, 29 noiembrie 2008

Ora de shopping

De foarte multe ori, atunci cand vad o traista simpla, imi imaginez fel de fel de modele pe care le pot face pe ea. Cel mai simplu este acela de a desena ceva, de a scrie un mesaj sau pur si simplu de a o picta in fel si chip.

De data aceasta mi-a "casunat" pe o traista mov pe care am decorat-o cu doi arici simpatici. Pentru a picta, am folosit un creion cu vopsea textila metalica (se gasesc toate culorile, marimile si tipurile la magazinele de specialitate). Te poti ajuta de un desen anume sau iti poti da frau imaginatiei si talentului... :) 

Raspunsul la intrebarea aricilor este: shoppiiiing! :)

TIMP DE LUCRU: 10 minute

P.S. Mai am cateva idei pe aceeasi tema, dar le las pe viitor! :P


5 comentarii:

Anonim spunea...

O idee buna!Am o"traista"pentru plaja,de culoare inchisa.Am s-o inveselesc cu arici si am sa o flosesc cu mai multa placere.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Viorica - E o idee super. Insa poti desena pe ea ce vrei tu: fluturi, flori, papusi, animalute etc.! Abia astept sa vad ce ai facut.

Anonim spunea...

cred, ca deja suna uniform sa tot spun, esti nemaipomenita, de unde mai tot scoti atitea idei, una mai grozava ca alta! si cu ecou la publicul cititor, e asa de frumos sa porti ceva original si sa te gindesti, danke Catalina!nu am nicio traista veche, mai ca imi vine sa imi cumpar una si sa o decorez!

Anonim spunea...

Usor de zis, greu de facut! Dar ce te faci daca nu ai talent la desen? Din fericire insa, tu esti avantajata pt ca desenezi frumos si cu mare usurinta :)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Multumesc mult de tot Vergi! Sa-mi spui daca te apuci de treaba.:)

@ Mihai - Daca n-ai talent la desen poti face o smecherie: iei un sablon (o imagine de pe o hartie) o pui sub panza si copiezi modelul. Usor si practic. ;)