miercuri, 19 noiembrie 2008

Hard Rock

Daca iti plac "bijuteriile" tip hard rock, ai nimetit bine aici. Foarte simplu si cu efact maxim, din doar un banal lantisor si un snur negru poti realiza un accesoriu rock personalizat.


Prin zalele lanţului poţi trece un fir din piele neagrã. Poţi alege tu modelul lanţului în funcţie de cum împleteşti şnurul printre zale. Pentru a face aceasta operaţiune te poţi folosi de un ac cu urehea mare prin care poate trece şnurul. Asigutã-te cã pielea nu se rãsuceşte printre zale, pentru cã, dacã se întâmplã asta, lanţul nu va mai sta drept. La capete, unde se terminã lãnţişorul coase ultila za de piele. Cu ajutorul unui inel metalil, prinde de lantul nou creat un pandativ. Pentru un aer gothic, in loc de piele poţi folosi o dantelã neagrã.

Gata! Asta a fost tot!

5 comentarii:

Anonim spunea...

nu am cum fi o rockeritza dar bijuteriile lor imi plac si la modul decent am citeva cu snur negru.Tu ramii pe mai departe cea mai inventiva fiinta cunoscuta si nu iti mai dau sfatul asta , daca apare cit de curind o carte cu tot ce ai publicat. Mie imi e mereu frica , ca iti fura careva ideile si nu ai apucat sa le asiguri dreptul de a-ti apartine doar tie!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Ideea ta cu cartea este una geniala si am sa ma gandesc in mod serios la ea!

oceania spunea...

propozitia de la sfarsit: "gata! asta-i tot" face ca totul sa para atat de simplu...si, zau, ca nu e:)

Anonim spunea...

Vergi are dreptate,iar eu as fi scris la fel ca ea.
Felicitari pentru inventivitate!!!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Oceania - Hahahaha. Poobabil pentru ca eu m-am obisnuit mi se par usoare... :P

@ Viorica - Multumesc mult Viorica! Am sa tin cont de parerile voastre!