marți, 11 noiembrie 2008

Geanta imbulinata

Ce poate sa fie mai happy decat niste buline potrivite pe o geanta monotona. Am o geanta din material textil care, de ce sa nu recunosc, s-a "uzat" intr-o anumita zona, datorita unei persoane neatente care m-a atins cu o tigara. Ca atare, pentru ca geanta era una incapatoare si tare faina, n-am avut inima sa o arunc. M-am "mobilizat" si am venit cu o solutie care a pornit de la ideea ca oricum o "imbulinasem"... :)


Ingrediente:
- poseta (sau tricou ori fusta care au o "buba");
- material textil gros;
- adeziv textil sau ata si ac.


Cu ajutorul unui sablon (eu am utilizat un pahar), decupati din materialul textil gros cerculete de dimensiunea dorita. In cazul in care folositi adezivul, este recomandat ca acest material sa fie gros. Daca optati pentru cusut, poate sa fie oricum. Eu eram mai "grabita" de data asta si am lipit cerculetele. Faceti un aranjament care va place si treceti la treaba. Mare atentie la cantitatea de lipici. Ea trebuie sa fie optima: daca puneti prea putin, riscati ca bulinele, in timp, sa se desprinda. Daca e prea mult, adezivul poate iesi de sub cerculet si devine inestetic.


Gata: am imbulitat-o!

TIMP DE LUCRU: 15-30 min


9 comentarii:

Anonim spunea...

toate ideile tale sint fenomenale, practice si usor de facut! ideea cu bulinele este asa de draguta insa, ca merita puse chiar si pe o geanta ... sanatoasa!! am vazut , ca se poarta acum genti cu combinatie de blanitza, o iei ca provocare??? cea vazuta de mine era de la chanel, dar daca te pui tu la ambitie, iese ceva si mai si!!!

Anonim spunea...

Parca ar fi o piesa norocoasa de ... domino! :)

mamica de Sebastian spunea...

Foarte frumoasa,ce bine ca ai niste idei bune si frumoase.Eu as fi aruncat posheta:).Am sa-ti cer sfaturi de aici inainte

Anonim spunea...

Buna idee.Cred ca am sa-mi reconditionez si eu o poseta dupa "retzeta" ta.

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Vergi - Multumesc mult pentru aprecieri si da, ai dreptate, acum se poarta combinatiile de materiale cat mai ciudate. Legat de blanita, am in plan o astfel de gentuta...

@ Mihai- Chiar, cand am "reanalizat" poza mi-am dat seama ca e un 6 norocos!

@ mamica de Sebastian - Iti voi raspunde negresit atunci cand ai sa ma intrebi. Eu cred ca exista solutii pentru orice!

@ Viorica - Abia astept sa vad rezultatul. Important este, la inceput, sa nu te grabesti si sa calculezi fiecare miscare in parte. Asta pana cand prinzi ceva experienta si-ti merg mainile ca la carte! :)

Anonim spunea...

gand la gand!exact asha am o geanta luata de curand , neagra doar ca bulinutzele sunt mai marunte si multe, tot albe!
by the way, a ajuns in sfarshit la tine sacul cu buldogul francez?:-)

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Hehehe, deci bulinele sunt tot pe val! Yupy.

Hahahaha, chiar ma intreba Cris daca e pentru mine sau nu geanta cu catelul. A adus-o ieri cu ea la ziua lui Teddy... Asa ca am sa o iau chiar de ziua ei, in week-endul care vine! Multam mult Lumi. O sa ai in curand o supriza legata de acea geanta care mi-a placut tare mult atunci cand am vazut-o la tine.

Anonim spunea...

geanta e pretentzios spus, e doar un sac comod, uzat pe deasupra de ce mult l-am purtat si cat l-am iubit si ce grea a fost despartzirea..!
daca inca te bucuri ca a ajuns la tine, ma bucur si eu!si astept surpriza!

Katja - stapana de Athos spunea...

@ Lumi - Hehehehe, bine ca a ajuns la mine! ;)